Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Nachos chicken sticks

Nachos chicken sticks

Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ωραίο ροδισμένο χρώμα σε θερμοκρασία 160°C ή ψήνουμε στο φούρνο για 40 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Slice & Fill

Nachos Crust

Combi για Κοτόπουλο

Κουρκούτι παναρίσματος

ΥΛΙΚΑ

1kg κιμάς κοτόπουλου

140g Combi® για Κοτόπουλο (Κωδ. 45577)

200g Σάλτσα Slice & Fill (Κωδ. 55507)

Πανάρισμα Nachos Crust (Κωδ. 40801)

Κουρκούτι Παναρίσματος (Κωδ. 40073)

180ml νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ετοιμάζουμε τον κιμά με το Combi® για Κοτόπουλο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Απλώνουμε μία μικρή ποσότητα κιμά (περίπου 50g) πιέζοντάς τη με το χέρι μας.
  3. Τοποθετούμε ένα λεπτό στικ Slice & Fill στο κέντρο και κλείνουμε γύρω γύρω τον κιμά σαν να πλάθουμε σουτζουκάκια.
  4. Βουτάμε στο υγρό Κουρκούτι Παναρίσματος και πανάρουμε με το Πανάρισμα Nachos Crust.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων