Ψήνουμε σε τηγάνι ή σχαροτήγανο καραμελώνοντας και αρωματίζοντας το κρέας με το βούτυρο.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και κόβουμε σε tagliata.
Προτεινόμενο ψήσιμο medium rare.
1kg μοσχάρι κόντρα Α/Ο
40g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)
40g Καρύκευμα Rub Coffee (Κωδ. 51013)
40g Καρύκευμα Rub Mexico (Κωδ. 51010)
10g ανθός αλατιού (Κωδ. 40026)
300g βούτυρο
Λίγο ελαιόλαδο
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.