Ψήνουμε σε τηγάνι ή σχαροτήγανο καραμελώνοντας και αρωματίζοντας το κρέας με το βούτυρο.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και κόβουμε σε tagliata.
Προτεινόμενο ψήσιμο medium rare.
1kg μοσχάρι κόντρα Α/Ο
40g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)
40g Καρύκευμα Rub Coffee (Κωδ. 51013)
40g Καρύκευμα Rub Mexico (Κωδ. 51010)
10g ανθός αλατιού (Κωδ. 40026)
300g βούτυρο
Λίγο ελαιόλαδο
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.