Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

New York strips – striploin steak

New York strips - striploin steak

Ψήνουμε σε τηγάνι ή σχαροτήγανο καραμελώνοντας και αρωματίζοντας το κρέας με το βούτυρο.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και κόβουμε σε tagliata.
Προτεινόμενο ψήσιμο medium rare.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Rub Coffee

Rub Mexico

Rub Chimichurri

Ανθός αλατιού

ΥΛΙΚΑ

1kg μοσχάρι κόντρα Α/Ο

40g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)

40g Καρύκευμα Rub Coffee (Κωδ. 51013)

40g Καρύκευμα Rub Mexico (Κωδ. 51010)

10g ανθός αλατιού (Κωδ. 40026)

300g βούτυρο

Λίγο ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αφήνουμε το βούτυρο να μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
  2. Αναμειγνύουμε 100g βούτυρο με 40g Rub και μορφοποιούμε με φόρμα ή σε μικρό ρολό. Βάζουμε στο ψυγείο και μεριδοποιούμε όταν σφίξει.
  3. Απλώνουμε το ελαιόλαδο στην επιφάνεια του κρέατος και καρυκεύουμε με ανθό αλατιού.
  4. Ιδανικά τεμαχίζουμε σε μερίδες των 250g και τοποθετούμε σε σακούλες vacuum υπό κενό αέρος.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων