Ψήνουμε τις μπαγκέτες σκεπασμένες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια, ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί ομοιόμορφα.
1kg μοσχαρίσιος κιμάς
200g Σάλτσα Τυριών Slice & Fill (Κωδ. 55507)
40g Combi Beef Burger Mild (Κωδ. 45563)
70g Κονφί Κρεμμύδι (Κωδ. 55190)
100g πιπεριά κόκκινη
100g πιπεριά πράσινη
Μπαγκέτες
80ml παγωμένο νερό
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.