Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Picanha με εορταστική γέμιση

Περνάμε την picanha από ένα τηγάνι με λάδι για να πάρει χρώμα και ολοκληρώνουμε το μαγείρεμα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για περίπου 20-30 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Σχάρας®

Γέμιση χριστουγεννιάτικη

ΥΛΙΚΑ

1-1 ½kg picanha (καπάκι κιλότου)

200g Γέμιση Χριστουγεννιάτικη (Κωδ. 55015)

60g Μαρινάτα Σχάρας (Κωδ. 50605)

100g ξινόμηλο (κομμένο σε κύβους)

80g γραβιέρα (κομμένη σε κύβους)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη Χριστουγεννιάτικη Γέμιση με το ξινόμηλο και τη γραβιέρα.
  2. Με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε την picanha και δημιουργούμε μια εσοχή.
  3. Αλείφουμε εσωτερικά το κρέας με τη μισή ποσότητα από τη Μαρινάτα Σχάρας.
  4. Γεμίζουμε την picanha με τη γέμιση και δένουμε σφιχτά την τομή με σπάγκο μαγειρικής.
  5. Αλείφουμε το κρέας και εξωτερικά με τη Μαρινάτα Σχάρας και τοποθετούμε σε πυρίμαχο δισκάκι.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων