Περνάμε την picanha από ένα τηγάνι με λάδι για να πάρει χρώμα και ολοκληρώνουμε το μαγείρεμα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για περίπου 20-30 λεπτά.
1-1 ½kg picanha (καπάκι κιλότου)
200g Γέμιση Χριστουγεννιάτικη (Κωδ. 55015)
60g Μαρινάτα Σχάρας (Κωδ. 50605)
100g ξινόμηλο (κομμένο σε κύβους)
80g γραβιέρα (κομμένη σε κύβους)
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.