Ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανο και με θερμόμετρο μετράμε τη θερμοκρασία πυρήνα για να πετύχουμε το ψήσιμο της αρεσκείας μας. Αν χρειαστεί τελειώνουμε το ψήσιμο στο φούρνο. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν το κόψουμε.
Περίπου 1kg μοσχαρίσιο ribeye M/Ο
80g Μαρινάτα Grill-Butter style (Κωδ. 50643)
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.