Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Ribeye on the bone

ribeye on the bone

Ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανο και με θερμόμετρο μετράμε τη θερμοκρασία πυρήνα για να πετύχουμε το ψήσιμο της αρεσκείας μας. Αν χρειαστεί τελειώνουμε το ψήσιμο στο φούρνο. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν το κόψουμε.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Grill-Butter style

ΥΛΙΚΑ

Περίπου 1kg μοσχαρίσιο ribeye M/Ο

80g Μαρινάτα Grill-Butter style (Κωδ. 50643)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τριμάρουμε την άκρη του κόκαλου αφήνοντας 2-3 εκατοστά και κόβουμε την καρίνα.
  2. Απλώνουμε τη Μαρινάτα με πινέλο προσεκτικά ώστε να μη λερώσει το κόκαλο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων