Ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανo στο βαθμό που επιθυμούμε (ιδανικά maximum 60-62°C στον πυρήνα).
Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5 λεπτά πριν την κόψουμε.
0,8kg – 1kg t-bone
70g Μαρινάτα Grill-Butter Style (Κωδ. 50643)
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.