Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Picanha – Tapa de Cuadril

Picanha- Tapa de Cuadril

Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά στη σχάρα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πάστα τρούφας

Μοσχάρι Dry

ΥΛΙΚΑ

1 καπάκι κιλότου (1,2-1,6kg)

25g Μαρινάτα dry για μοσχάρι (Κωδ. 51007)

40g Πάστα Τρούφας (Κωδ. 55127)

30ml νερό

30ml ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύουμε τη Μαρινάτα με το νερό, έπειτα ρίχνουμε την Πάστα Τρούφας και ανακατεύουμε.
    Τέλος, προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
  2. Κόβουμε σε 5 φέτες την picanha και μαρινάρουμε. Τοποθετούμε σε φιλέτα στη βιτρίνα ή εναλλακτικά περνάμε σε μεταλλικές σούβλες, με το λίπος προς τα έξω και σε σχήμα πέταλου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων