Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 °C για 2 ½ ώρες περίπου.
3-3 ½kg χοιρινό καρέ Α/Ο με το δέρμα ή μισό γουρουνάκι γάλακτος Α/Ο
100g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011 CL)
50ml ελαιόλαδο
½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
2 κ. σ. φύλλα φρέσκο θυμάρι
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.