Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Porchetta chimichurri

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 °C για 2 ½ ώρες περίπου.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Rub Chimichurri

ΥΛΙΚΑ

3-3 ½kg χοιρινό καρέ Α/Ο με το δέρμα ή μισό γουρουνάκι γάλακτος Α/Ο

100g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011 CL)

50ml ελαιόλαδο

½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος

2 κ. σ. φύλλα φρέσκο θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε το Καρύκευμα Rub Chimichurri με το ελαιόλαδο και τα μυρωδικά.
  2. Απλώνουμε σε έναν πάγκο το χοιρινό με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω και το αλείφουμε με το μείγμα που μόλις φτιάξαμε.
  3. Ρολάρουμε το καρέ και με μια σακοράφα το ράβουμε σφιχτά με σπάγκο μαγειρικής. Τοποθετούμε στη βιτρίνα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων