Η Ελληνική κουζίνα ταυτίζεται με τη φιλοξενία
Ό,τι συνδέεται με την ελληνική κουζίνα κρύβει πάντα μια δόση φιλοξενίας. Το κέρασμα στο τέλος ενός γεύματος, η αυθόρμητη επίσκεψη σε ένα φιλικό σπίτι, που πάντα συνοδεύεται από ένα “τρατάρισμα”, όπως ένα γλυκό του κουταλιού ή ούζο με μεζέδες, η ελληνική κουζίνα χαρακτηρίζεται από μια τελετουργία η οποία διασώζεται σχεδόν αναλλοίωτη μέχρι και σήμερα, από τα βάθη των αιώνων.
Η Ελλάδα και το καλό φαγητό είναι αλληλένδετα. Η ελληνική γαστρονομία εσωκλείει μια ολόκληρη φιλοσοφία η οποία περιλαμβάνει την υγιεινή διατροφή, την ποικιλία γεύσεων και τη μακροζωία. Μέσα από την ελληνική κουζίνα, καλωσορίζουμε τους επισκέπτες της χώρας μας και εκφράζουμε το μεράκι και τη φιλοξενία που μας χαρακτηρίζουν ως λαός. Από ένα γεύμα σε ταβέρνα με μεζέδες ή θαλασσινά, μέχρι τα λουκούλλεια πιάτα του Πάσχα, κάθε τι που τρώμε εκφράζει το ελληνικό πνεύμα.
Στην Provil επιθυμούμε να γίνουμε οι καλύτεροι πρεσβευτές, όχι μόνο της επιχείρησής μας, αλλά και της ελληνικής γαστρονομίας. Στόχος μας είναι οι επισκέπτες της χώρας μας και οι πελάτες των συνεργατών μας, να γνωρίσουν το διατροφικό μας πολιτισμό και να αποκομίσουν αξέχαστες εμπειρίες.