Οι πελάτες αναζητούν περισσότερο από ποτέ να βιώσουν εµπειρίες φαγητού που θα τους µείνουν αξέχαστες. H ικανοποίηση αυτής της απαίτησης αποτελεί συνεχή πρόκληση για τους σεφ και τις επιχειρήσεις της εστίασης, οι οποίοι καλούνται να βρουν δηµιουργικούς τρόπους ώστε να προσφέρουν κορυφαία πιάτα, και συγχρόνως να διατηρούν σταθερά τα λειτουργικά τους κόστη.
Ακολουθούν μερικά tips για να αναβαθμίσετε την εμπειρία των πελατών σας δημιουργώντας γευστικές αναμνήσεις που θα θυμούνται για καιρό.
Έµφαση στα υλικά του καλοκαιριού
Η εποχικότητα των πρώτων υλών διαδραµατίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία ενός µενού, ενώ η συνεργασία µε τοπικούς προµηθευτές µπορεί να εξασφαλίσει την πολυπόθητη φρεσκάδα που αποτελεί το άλφα και το ωµέγα στη γεύση των πιάτων.
Αυθεντική ελληνική κουζίνα… with a twist
Τα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα επανεφευρίσκονται µε σύγχρονες τεχνικές µαγειρικής και δηµιουργικούς τρόπους παρουσίασης που τους χαρίζουν µία φρέσκια µατιά προσκαλώντας τον επισκέπτη να τα δοκιµάσει.
Fusion κουζίνα
Ο συνδυασµός πιάτων και προϊόντων της ελληνικής γαστρονοµικής κουλτούρας µε γεύσεις και υλικά από τις κουζίνες του κόσµου µπορεί να δηµιουργήσει νέες συναρπαστικές γαστρονοµικές προτάσεις που θα ενθουσιάσουν τον επισκέπτη.
Ποικίλες επιλογές µενού
Ο σχεδιασµός του καλοκαιρινού µενού οφείλει να γίνεται µε γνώµονα τις διαφορετικές απαιτήσεις και διατροφικές ανάγκες πελατών ώστε να εξασφαλίζεται η ποικιλία γευστικών προτάσεων για όλα τα γούστα.
Τα προϊόντα της Provil µε την ποιότητα, την υψηλή απόδοση και την ευκολία που προσφέρουν εδώ και 30 χρόνια στην επαγγελµατική κουζίνα, σας βοηθούν να «ξεκλειδώσετε» τη δηµιουργικότητά σας και να προσφέρετε µοναδικές γαστρονοµικές εµπειρίες.