Η εποχή του barbeque μπήκε για τα καλά, τα all-day εστιατόρια πλήθυναν, οι κήποι και οι αυλές των εστιατορίων άνοιξαν, και οι φανατικοί του κρέατος ζητούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους ψητά στη σχάρα. Το barbeque «χωράει» παντού! Ανεξάρτητα από την ταυτότητα που έχει το εστιατόριό σας, τολμήστε να δημιουργήσετε ένα ένθετο μέσα στο κύριο μενού σας δίνοντας και αυτή την εναλλακτική στους πελάτες σας.
Οι ιδιαίτερες και διαφορετικές κοπές όπως η Τ-Bone, η Picanha, η Tomahawk και το Rib eye, ανταποκρίνονται σε διαφορετικές γευστικές προτιμήσεις και τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να αποκτούν το κοινό τους, ένα κοινό που ψάχνει, ενημερώνεται, δοκιμάζει και επιλέγει.
Κάθε διαφορετική κοπή κρέατος, με την κατάλληλη προετοιμασία και το κατάλληλο ψήσιμο μπορεί να προσφέρει μια αλλιώτικη γευστική εμπειρία. Φυσικά, η κατάλληλη προετοιμασία απαιτεί τα κατάλληλα προϊόντα, γιατί το μυστικό δεν βρίσκεται μόνο στο ψήσιμο. Ας δούμε παρακάτω όλα όσα δεν πρέπει να λείπουν από την επαγγελματική σας κουζίνα.
Μαρινάτες
Όταν μιλάμε για barbeque, οι μαρινάτες είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς τρυφεροποιούν το κρέας και βοηθούν να αναδείξετε τη γεύση του. Οι μαρινάτες υπάρχουν σε δύο τύπους: μαρινάτες λαδιού και dry, όπως επίσης και άλμης που χρησιμοποιούνται συνηθέστερα για μεγάλα τεμάχια. Ανάλογα με τη συνταγή και τη γευστική κατεύθυνση που θέλετε να δώσετε, στην Provil θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μαρινάτες για όλες τις κατηγορίες κρεάτων, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί.
Καρυκεύματα Rubs
Τα rubs είναι μια νέα γενιά καρυκευμάτων. Χρησιμοποιούνται ως καρυκεύματα ή αναμειγνύονται με λάδι δημιουργώντας μια πάστα που λειτουργεί σαν μια προστατευτική επιφάνεια και θωρακίζει το κρέας ώστε να παραμένει ζουμερό εσωτερικά, του δίνει γλυκύτητα και γευστική κατεύθυνση, ενώ του προσδίδει τη γεύση του καπνιστού. Επιλέξτε από το κωδικολόγιο της Provil τα κατάλληλα rubs σύμφωνα με τις ανάγκες του μενού σας. Συνδυάστε τις μαρινάτες με τα καρυκεύματα rubs για να δώσετε ένταση και χρώμα στις barbeque προτάσεις σας.
Καρυκεύματα
Τα καρυκεύματα προκαλούν γευστικές εκρήξεις σε κάθε πιάτο. Η σύνθεση του μείγματος, στις σωστές αναλογίες, δίνει στον chef τη δυνατότητα να δημιουργήσει καινούργιες γαστρονομικές εμπειρίες. Χρησιμοποιήστε από τη μεγάλη σειρά προϊόντων μας, τα καρυκεύματα:
- Ήπειρος: ολοκληρωμένο μείγμα βοτάνων και μπαχαρικών, ιδανικό για την καρύκευση χοιρινού κρέατος.
- Greek Herbs: καρύκευμα με πιπέρι, θυμάρι, σκόρδο και δενδρολίβανο, ιδανικό για αρνίσιο κρέας.
- Ακρόπολη: καρύκευμα με μουστάρδα και κάρυ, ιδανικό για γύρο και άλλες παρασκευές κοτόπουλου.
- Southern: καρύκευμα με διακριτικό άρωμα καπνού décor για steaks, φιλέτα και όλα τα είδη κρέατος.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Provil μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2310-795 730 ή στο [email protected].